Internet pentru gulere albe

Postat la 27 ianuarie 2009 88 afişări

Cele mai populare site-uri de socializare de la noi, indiferent ca sunt de divertisment sau de business, nu sunt romanesti. In numai cateva saptamani insa, in .ro si-au facut loc trei retele sociale dedicate mediului profesional, fiecare aspirand sa devina noul LinkedIn romanesc.

 

Pana acum, in Romania au prins mai degraba retelele sociale de divertisment, de genul Hi5 sau Neogen.ro. Prima rapor­­ta la inceputul acestui an peste 60 de milioane de membri activi, dintre care romanii ar reprezenta 4,9%, dupa cum reiese din datele Alexa.com. Urmatoarea retea in topul Alexa al site-urilor accesate de romani ar fi Neogen.ro, parte din grupul Neogen al lui Calin Fusu, care se afla pe locul 25, si Facebook, la 5 locuri distanta. Retelele Neogen.ro, Noi2.ro si Colegi.ro numara in total 1,5 milioane de membri, fiind necesar un singur cont de utilizator pentru oricare dintre ele.

 

In planurile lui Fusu pentru anul acesta, o componenta importanta o reprezinta retelele sociale, care vor insemna jumatate din afacerile Neogen, estimate la 4 milioane de euro. Mai exact, cele trei retele sociale vor fi integrate intr-una singura. “Colegi.ro si Noi2.ro ar urma sa devina componente ale Neogen.ro, astfel incat sa fie mai simplu de folosit”, spune Fusu, Totodata, seful Neogen vrea sa extinda, in noua formula, Colegi.ro si Noi2.ro si in Bulgaria, Serbia si Republica Moldova, tari unde activitatea companiei se rezuma la formatul Neogen.ro.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
retele sociale,
afaceri,
site,
online
/business-hi-tech/it/internet-pentru-gulere-albe-3812564
3812564
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.