eMAG investeşte 25 milioane de euro într-un centru de excelenţă în tehnologie

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 iulie 2014 328 afişări

eMAG investeşte 25 milioane de euro într-un centru de excelenţă în tehnologie

eMAG  lansează, în luna iulie, un nou proiect de investiţii numit „Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research”. Centrul de software, care va fi construit în Bucureşti, va genera 203 locuri noi de muncă şi va furniza prima aplicaţie în luna octombrie a anului în curs, contribuind în perioada 2014 – 2021 cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regională.

Pentru proiectul de investiţii, eMAG a aplicat, cu suportul consultanţilor Deloitte România, şi pentru ajutoare de stat, primind, la finalul lunii iunie, un acord pentru finanţare din bugetul de stat în valoare de 6,65 milioane de euro din partea Ministerului Finanţelor Publice (MFP), conform unui comunicat al companiei.

„Apreciem faptul că instituţiile de stat au fost deschise şi ne susţin în noile proiecte de investiţii prin care ne propunem să susţinem, la rândul nostru, economia locală", a declarat Tudor Manea, vicepreşedinte şi director resurse umane & tehnologie.

Anul acesta, eMAG estimează o creştere de peste 40% a vânzărilor realizate în anul 2014 şi ţinteşte o cifră de vânzări de peste 260 de milioane de euro.Pentru construirea expertizei pe noile categorii, eMAG are în plan şi extinderea echipei, astfel că, până la finalul anului, aceasta va trece pragul de 1.000 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
centru excelenta,
it,
investitii,
tudor manea
/business-hi-tech/it/emag-investeste-25-milioane-de-euro-intr-un-centru-de-excelenta-in-tehnologie-12901418
12901418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.