Cele mai tari jocuri noi de la E3 (VIDEO TRAILER)

Postat la 19 iunie 2010 79 afişări

Pasionatii de jocuri video au avut ocazia in aceasta saptamana sa vada cateva dintre cele mai interesante si promitatoare jocuri asteptate in urmatoarele 12 luni, acestea fiind prezentate in cadrul Electronic Entertainment Expo (E3), targul dedicat industriei jocurilor, desfasurat in Los Angeles.

Guitar Hero: Warriors of Rock

Proaspat anuntat de producatorul Activision, jocul Guitar Hero: Warriors of Rock include un controller nou in forma de chitara.

Star Wars: Clone Wars Adventures

Jocul Star Wars: Clone Wars Revolution va fi lansat in toamna acestui an de catre Sony Online Entertainment si LucasArts. Jocul are la baza seria de desene animate Star Wars: The Clone Wars.

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light

Conceput de Matrix, echipa care s-a aflat si in spatele jocurilor Final Fantasy III si IV pentru consola Nintendo DS, noul joc Final Fantasy deja disponibil in Japonia va fi lansat in restul lumii pe 5 octombrie 2010.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/cele-mai-tari-jocuri-noi-de-la-e3-video-trailer-6431532
6431532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.