LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Cate mall-uri poate inghiti Capitala?

Postat la 02 aprilie 2008 28 afişări

In momentul de fata, Bucurestiul are numai patru centre comerciale moderne. Anul acesta urmeaza sa fie deschise alte patru noi malluri, cu o suprafata totala de peste 223.000 de metri patrati inchiriabili

Capitala are la ora actuala patru mall-uri, Unirea Shopping Center, Plaza Romania, Bucuresti Mall si City Mall, care totalizeaza putin peste 150.000 de metri patrati inchiriabili. La o populatie oficiala a Bucurestiului de circa doua milioane de locuitori, aceasta suprafata este derizorie, dovada ca centrele comerciale sunt aproape tot timpul pline, iar dezvoltatorii se inghesuie sa porneasca noi astfel de proiecte.

Cititi mai multe despre planurile dezvoltatorilor de centre comerciale pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/gandul/cate-mall-uri-poate-inghiti-capitala-2514589
2514589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.