Voleibalistul din spatele managerului

Autor: Cristina Roşca Postat la 28 iunie 2012 145 afişări

A fi manager presupune de multe ori să renunţi sau să treci în plan secund alte activităţi sau hobbyuri. Unii manageri îşi fac însă, printre picături, timp să meargă la sală, la piscină sau la echitaţie. Daniel Mocanu îşi face vreme să joace volei în competiţii internaţionale.

"Ultimul turneu la care am participat a fost în Finlanda unde am ieşit pe locul doi. În total au participat 52 de echipe, însă am fost împărţiţi pe grupe de vârste. În grupa noastră au fost patru echipe - două din Rusia, una din Finlanda şi noi." La turneu au participat persoane de la 40 la 92 de ani.

Astfel de evenimente şi turnee se organizează şi în România, de cel puţin două ori pe an, respectiv primăvara şi toamna. În afară de Tricolorul LMV, echipe de volei de old boys mai sunt în Brăila şi Târgovişte.

Clubul Tricolorul LMV are 12 jucători cu vârste cuprinse între 35 şi 58 de ani, patru oficiali (preşedinte, vicepreşedinte, director sportiv şi antrenor) şi mai mulţi sponsori. "Jucătorii sunt toţi foşti campioni de juniori la LMV. În fiecare marţi ne antrenăm timp de 90 de minute, iar cu şase săptămâni înainte de turnee facem şi antrenamente speciale." Antrenamentul cuprinde încălzire, exerciţii specifice, jocuri de volei şi o rundă de pregătire fizică. "La antrenamente nu ai voie să întârzii decât cu un motiv bun, cum ar fi delegaţii, întâlniri de business sau concediu. Mai mult, trebuie să anunţi că nu vii."

Echipa Tricolorul LMV este alcătuită în principal din persoane cu businessuri proprii şi corporatişti. "Avem colegi care lucrează la marile companii din România, precum OMV sau Rompetrol." Jucătorii sunt şi sponsorii echipei, fiecare participând după posibilităţi cu bani sau echipamente.

Următorul turneu la care va participa echipa va avea loc în septembrie, la Ploieşti, un eveniment aniversar pentru Tricolorul LMV care împlineşte cinci ani. Până atunci însă, fiecare jucător se întoarce la lucru, iar Daniel Mocanu se întoarce la DAAS, unde îşi petrece între zece şi 12 ore pe zi.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestzle,
management,
sport,
volei,
timp liber
/arta-si-societate/lifestyle/voleibalistul-din-spatele-managerului-9773085
9773085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.