Vezi cum arată prima poză publicată online, care a fost primul obiect vândut pe eBay sau care a fost mesajul primului email

Postat la 14 august 2016 152 afişări

Iulie 2010. Fotografia unui câine este prima fotografie de pe noua platformă numită Instagram. La trei luni, după ce acea fotografie a fost făcută de Kevin Systron, co-fondator, Instagram s-a lansat oficial.

1985. Producătorul de calculatoare Symbolics înregistrează primul domeniu de internet symbolics.com Compania a dat faliment, dar site-ul încă funcţionează.

1995. eBay se numea AuctionWeb, iar primul obiect vândut a fost un indicator cu laser stricat ce a fost cumpărat de cineva pentru 14 dolari. Fondatorii site-ului l-au întrebat pe cumpărător dacă ştie că indicatorul este stricat. "Sunt un colecţionar de indicatoare lase stricate", a răspuns acesta.

1991. Cercetătorii de la Universitatea Cambridge, mari băutori de cafea, au dezvoltat prima cameră care să redea imagini în timp real pe internet pentru a vedea tot timpul câtă cafea mai este la aparatul de cafea.

27 octombrie 1994. Primul banner de reclamă apare pe site-ul Wired.com. Conţinea aceste 10 cuvinte: "Have you ever clicked your mouse right here? You will"

1990. Cu 8 ani înainte să apară Google, Alan Emtage a lansat primul motor de căutare numit Archie.

2004. Prima pagină de Facebook creată este cea a lui Mark Zuckerberg. Înainte de aceasta au fost create alte trei, dar acele au fost considerate doar pagini de test.

1971. Primul email a fost trimis de Ray Tomlinson către sine de pe un calculator pe altul, folosind simbolul @. "Cel mai probabil primul mesaj din email a fost ceva de genul QWERTYIOP ", a povestit Tomlinson.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/vezi-cum-arata-prima-poza-publicata-online-care-a-fost-primul-obiect-vandut-pe-ebay-sau-care-a-fost-mesajul-primului-email-15561928
15561928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.