Unde plecam in concediu - GALERIE FOTO

Postat la 09 iunie 2009 43 afişări

Anul 2009 pare sa fi devenit anul ofertelor-surpriza in turism: au intrat in joc atat operatorii aerieni, cat si agentiile de turism.

 

Agentiile de turism sustin in continuare rezervarile facute din timp, care pot aduce reduceri substantiale, dar mai ales siguranta. “Sfatuim clientii sa opteze pentru ofertele inscrierilor timpurii. Pentru cei care nu vor beneficia de inscrierile timpurii exista doua posibilitati - fie cumpara din timp pachetele standard, pentru a fi siguri ca aleg o oferta mulata pe cerintele lor, fie asteapta ofertele de ultima ora. Exista riscul ca uneori ofertele de ultima ora sa nu fie personalizate si sa nu coincida 100% cu asteptarile turistilor”, sustin reprezentantii Eurolines.

 

In acelasi timp, exista turisti care, dispusi sa riste, au avut de castigat. Carmen Niculescu planuia din luna martie o vacanta la Barcelona, dar a amanat sa cumpere biletul de avion din cauza pretului (800 de lei). “Cand mi-am organizat concediul la Barcelona m-am confruntat cu ceea ce am numit , avand in vedere fluctuatiile majore de pret la biletele aceleiasi companii la interval de cateva ore. Am asteptat pana in iunie, cu o luna inainte de plecare, iar pretul crescuse la 1.100 de lei. A doua zi norocul a fost insa de partea mea, cand, incercand sa ma indrept spre companii low-cost, am observat ca biletul la Tarom a scazut la 500 de lei.”

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/unde-plecam-in-concediu-galerie-foto-4525262
4525262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.