Unde fugim de-acasă?

Postat la 12 decembrie 2015 244 afişări

Unde fugim de-acasă?

Unii se relaxează cel mai bine atunci când fug de‑acasă undeva împreună cu familia ori prietenii, chiar şi de sărbători, pentru aceştia existând opţiunea de a-şi petrece vacanţa în condiţii de lux într-o zonă alpină sau undeva unde nici nu a ajuns frigul.

Printre cele mai scumpe proprietăţi care-şi aşteaptă oaspeţii se numără, conform The Telegraph, Apopka, din staţiunea franceză de schi Courchevel, care are o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, şapte niveluri şi chiar şi piscină într-unul dintre apartamente şi se poate închiria pentru 350.000 de euro pe săptămână.

Pentru suma de 490.000 de euro pe săptămână se poate aranja un sejur la Chalet Carl din localitatea Lech din Alpii Austrieci, unde oaspeţii sunt transportaţi cu limuzina de la aeroport şi întâmpinaţi la sosire cu şampanie şi masaj de bun venit. Amatorii de vreme mai caldă au de ales între Palais Bulles de pe Riviera Franceză, o reşedinţă care pare construită din bule de ciocolată, The Brando din Polinezia Franceză, care aparţine familiei actorului Marlon Brando, Villa Aisse din Grenada, unde se pot caza douăzeci de persoane pentru aproape 60.000 de euro pe noapte, sau Cerulean Villa din Anguilla, în Marea Caraibelor, care costă nu mai puţin de 250.000 de dolari pe săptămână.

În ciuda preţurilor, aceste proprietăţi nu duc lipsă de cerere, spun cei care se ocupă de închirierea lor, fiind preferate hotelurilor datorită posibilităţii mai mari de personalizare a sejururilor.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/unde-fugim-de-acasa-14917121
14917121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.