LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Tu stii ce este femeia?

Postat la 01 martie 2011 53 afişări

E mama, iubita, sotie, amanta sau toate la un loc? E inventatoare, sportiva sau conduce lumea? Daca vrei sa afli ce este femeia, Apropo.ro te invita la un maraton dedicat ei, de astazi si pana pe 28 martie.

Text: Ce este femeia? Pentru unii barbati, femeia este doar un obiect sexual, o fiinta a carei menire este doar satisfacerea partenerului masculin. Pentru alti barbati, femeia este mama, icoana sfanta impregnata in sange, suflet si minte. Pentru multi, femeia este un mister aparte, care te ridica (uneori te si coboara), este inger si demon, face gogosi delicioase sau boacane iremediabile. E asistenta medicala sau sofer de curse, e blonda sau bruneta, e ardeleanca sau dobrogeanca, e sarea si piperul.

Ei bine, femeia este mai mult decat atat, iar pentru a demonstra acest lucru, Apropo.ro lanseaza astazi un maraton dedicat femeii, maraton care va putea fi urmarit pana pe 28 martie, in sectiunea Apropouri. Primul subiect - "Ce este femeia" este o introducere in subiectul abordat in urmatoarea perioada si, pe langa o incursiune in varietatea de definitii mai mult sau mai putin amabile, va propune si un concurs. Tu stii "Ce este femeia"?

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femeie,
maraton,
1 martie,
Apropo.ro
/arta-si-societate/lifestyle/tu-stii-ce-este-femeia-8021044
8021044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.