Elmiplant: Valentine's Day se contopeste cu sezonul 1-8 martie

Postat la 05 februarie 2008 2 afişări

"Nu se poate vorbi de vanzari stricte dedicate sarbatorii de Valentine's Day", declara pentru BUSINESS Magazin Andreea Cremenescu, director de marketing al companiei Elmi Prodfarm, producatorul marcii Elmiplant.

"Sezonul dedicat vanzarilor de Valentine's se contopeste cu perioada 1-8 martie, astfel incat sezonul 'de primavara' este practic mai lung decat cel dedicat vanzarilor de Craciun", spune Cremenescu.

De fapt, chiar daca vanzarile din perioada ce precede Sarbatorile de iarna (noiembrie-decembrie) sunt mai mari ca volum, intervalul de timp este mai scurt decat in perioada Valentine's Day si 1-8 martie. "Cresterea accelerata a vanzarilor, pentru cadourile din aceasta perioada, se face simtita inca de la inceputul lunii februarie si se incheie in luna aprilie".

Compania a fost preluata la finalul anului trecut de grecii de la Sarantis, intr-o tranzactie de 6,5 milioane de euro, valoare ce nu include fabrica. Afacerea de familie, dezvoltata de sotii Elena si Mircea Cremenescu estimeaza pentru 2007 o cifra de afaceri de 3,8 milioane de euro si un profit inainte de impozitare de 1 milion de euro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/elmiplant-valentine-s-day-se-contopeste-cu-sezonul-1-8-martie-2364325
2364325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.