Din Alpi nu se vede criza

Postat la 03 februarie 2009 24 afişări

Romanii au sfidat criza si au luat cu asalt partiile de schi din strainatate. Vanzarile de pachete de schi au crescut cu 30% comparativ cu anul trecut, iar Austria a ramas destinatia numarul unu pentru pasionatii de schi.

Statiunile de schi incearca sa se distinga si prin oferta de spa-uri. In Längelfeld se afla Aqua Dome, cel mai mare complex spa din Tirol, o constructie enorma din otel, sticla, piatra si lemn. In prima zi din 2009, cand schiorii cazati in regiunea Ötztal au luat pauza de schi, spa-ul, unde incap 1.000 de persoane, functiona la capacitate maxima, iar la intrare mai asteptau cateva sute de turisti.

 

Atractia romanilor pentru astfel de locuri este confirmata de proprietarii de cluburi si restaurante. Reprezentantii clubului Snow Rock din Sˆlden (statiune care, conform reprezentantilor Ambasadei Austriei, se afla pe locul al treilea in preferintele romanilor), spuneau ca 70% dintre cei care au petrecut Revelionul in club anul trecut erau romani. Iar anul 2009 a fost primit in acelasi club cu la fel de multe urale strigate in romaneste.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
turism,
schi,
statiuni,
Alpi
/arta-si-societate/lifestyle/din-alpi-nu-se-vede-criza-3857169
3857169
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.