De mai multe ori Hugo Boss. In Romania

Postat la 17 decembrie 2010 1218 afişări

Un nou magazin si venituri mai mari. Planurile celor doi tineri antreprenori care au (re)adus Hugo Boss in Romania sunt cele mai indraznete de pana acum in ce priveste piata de lux din provincie.

Daca ar fi sa aduca un nou brand si sa deschida un nou magazin, cei doi parteneri ar opta tot pentru Bucuresti si tot pentru Calea Victoriei. Pentru moment, Calea Victoriei este singura artera de shopping din Romania, "insa peste cinci ani nu va mai fi", cred cei doi actionari. Adrian Matei spune ca urmatoarea artera va fi stabilita de cel care va fi pionier: "Daca Hugo Boss deschide pe o alta strada, vor fi si altii care ne vor urma. Mai mult, asa se naste o noua artera comerciala".

Cei doi sunt optimisti si increzatori, desi sunt la prima lor afacere. Am putea spune insa ca businessul este in ADN-ul lor.

Andrei Alecu este fiul lui Marian Alecu, cel care timp de 16 ani a condus unul dintre cele mai importante lanturi de restaurante din Romania. Adrian Matei este fiul lui Ion Matei, cel care detine Lerida International, importatorul Bacardi si Martini, unul dintre primii cinci jucatori de pe piata importului de bauturi alcoolice. Andrei Alecu si Adrian Matei au avut ideea, suportul familiei, dar au fost si curajosi, dat fiind ca au decis sa riste si sa deschida magazinele in plina criza financiara. 2009 a fost un an agitat pentru piata de lux, cu multe inchideri de magazine. La inceput a fost Escada. Apoi au urmat La Perla, Versace Jeans Couture si Hugo Boss. Anul acesta au urmat Alb si Negru si Mariela Burani. 2011 se profileaza insa un an mai bun, dupa ce magazinele Armani, Moschino, Gucci si un nou Hugo Boss s-au deschis sau urmeaza sa se deschida.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/de-mai-multe-ori-hugo-boss-in-romania-7801081
7801081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.