Ceasuri şi bijuterii de primăvară pentru cadouri cu stil

Autor: Ioana Matei Postat la 06 martie 2015 552 afişări

Reinterpretarea unor colecţii cu istorie, materialele inedite şi culoarea reprezintă principalele coordonate ale pieselor prezentate în această ediţie, în care stilul contează poate mai mult ca niciodată.

Natura în miniatură

Bijuteriile sunt create de Gianni Lazzaro, românul supranumit ”regele bijuteriilor cu diamante colorate“. Născut la Bacău, a devenit consacrat în Germania după ce a absolvit Academia de Arte din Düsseldorf, secţia design, şi şi-a dedicat talentul în direcţia conceperii bijuteriilor. Setul format din cercei şi pandant cu diamante şi safire roz, cât şi cerceii decoraţi cu diamant şi rubin  fac parte din colecţia ”Back in nature“, care transpune elementele naturii în materiale preţioase.

Primăvara din diamante

Colecţia Diamonds a mărcii elveţiene Frieden este renumită pentru conceperea unor bijuterii fără limite de de-sign, care îmbină o varietate de stiluri: de la clasic şi elegant până la unele moderne. Setul de bijuterii Spring din colecţia Diamonds, din aur alb de 18k, se află la intersecţia 
dintre acestea.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ceasuri-si-bijuterii-de-primavara-pentru-cadouri-cu-stil-13941831
13941831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.