Baby spa - cursuri de înot pentru juniorii care învaţă să meargă

Autor: Cristina Roşca Postat la 18 iulie 2012 1446 afişări

Este prea mic pentru a dansa, chiar şi pentru a alerga sau a merge, însă la o lună un copil nu este prea mic pentru a fi iniţiat în tainele înotului. Deşi nu o să înveţe efectiv să înoate până la vârsta de trei ani, educaţia acvatică a unui copil începe de la vârste mult mai fragede.

O şedinţă la Baby Spa durează între 35 şi 50 de minute, iar copiii pot veni la o şedinţă, cel mult două pe săptămână. Clienţii îşi pot face abonamente de una, trei, şase luni sau chiar un an. "Cele mai căutate sunt cele de trei luni". Preţul diferă în funcţie de perioada abonamentului şi de tipul de şedinţe - individuale sau de grup. "Majoritatea clienţilor noştri aleg şedinţele individuale".

Preţurile pentru abonamente, pentru patru şedinţe, timp de o lună, încep de la 420 de lei. Un abonament anual, cu două şedinţe pe săptămână ajunge până la 14.600 de lei. Lunar, clubul are venituri de circa 15.000 de euro, respectiv 180.000 de euro pe an. "În pofida contextului economic dificil şi a crizei financiare numărul de clienţi nu a scăzut. A scăzut însă capacitatea clienţilor de a plăti la timp abonamentele". Aceştia nu au renunţat însă să mai vină. Acesta este unul dintre motivele pentru care acţionarii companiei au decis să deschidă un al doilea centru în zona de nord a Capitalei.

Cu o investiţie totală de circa un milion de euro - sumă ce include şi preţul terenului - noul centru a cărui construcţie a demarat încă din primele luni ale anului va avea o suprafaţă de 2.500-3.000 mp. La fel ca şi primul centru acesta va avea bucătărie proprie, restaurant, saună, sală de fitness, masaj, cosmetică, loc de joacă şi kinetoterapie. Acestora li se va adăuga şi o salină. "Am decis să deschidem în această zonă pentru că am avut clienţi care au renunţat să vină aici pentru că nu era în drumul lor". La Baby Spa majoritatea clienţilor sunt din Bucureşti. Există însă şi excepţii, copii care vin din Ploieşti şi chiar Constanţa. În România, centre de profil mai există atât în Bucureşti cât şi în oraşe mari precum Cluj sau Timişoara.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
SPA,
apa
/arta-si-societate/lifestyle/baby-spa-cursuri-de-inot-pentru-juniorii-care-invata-sa-mearga-9858802
9858802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.