Sforării electorale, varianta americană (FOTO, VIDEO)

Postat la 09 februarie 2013 23 afişări

Când politicianul Cam Brady (Will Ferrell) comite o gafă greu de imaginat chiar înaintea alegerilor, doi magnaţi pun la cale un plan de a-l elimina din cursă şi a câştiga controlul asupra districtului lor din Carolina de Nord.

Contracandidatul susţinut de ei este Marty Huggins (Zach Galifianakis), naivul director al unui centru de turism local. La început, Marty pare să fie cea mai puţin fericită alegere, dar cu ajutorul susţinătorilor săi, al unui manager de campanie feroce şi al conexiunilor politice ale familiei, devine în scurt timp un rival neaşteptat şi o concurenţă foarte puternică pentru Cam. Aceasta este intriga filmului "Campania", propus pentru acest sfârşit de săptămână de PRO Video.

"Campania" (FOTO)

Echipa de creaţie din spatele camerelor de filmare îi include pe directorul de imagine Jim Denault (nominalizat la premiile Emmy pentru serialul marca HBO "Carnivale"); scenograful Michael Corenblith (nominalizat la Premiile Oscar pentru "How the Grinch Stole Christmas" şi "Apollo 13"); editorii de montaj Craig Alpert ("Knocked Up", "Borat") şi Jon Poll ("Meet the Fockers") şi designerul de costume Daniel Orlandi ("The Blind Side").

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/sforarii-electorale-varianta-americana-foto-video-10552889
10552889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.