Cel mai tare de pe scena (... si scena era goala)

Postat la 26 iulie 2010 19 afişări

“Adu-l urgent pe scena”/“Get Him to the Greek” este cel de-al doilea film al regizorului Nicholas Stoller cu personajul sau Aldous Snow, interpretat de Russell Brand, cea mai sarita vedeta mediatica din Marea Britanie.

"Get Him to the Greek" poate fi considerat o versiune adulta a lui "Superbad", comedia lui Judd Apatow care l-a transformat pe Jonah Hill intr-un star al comediei de studio, deschizandu-i o multime de usi si lansandu-i cariera nu doar in fata camerei de luat vederi, ci si in spatele ei, in scenaristica, productie sau chiar regie.

Ca si liceenii din "Superbad", care-si consuma o zi si-o noapte pentru a face rost de bautura, intrand in buclucuri ultra-neverosimile, si "Get Him to the Greek" este tot o suita de rateuri de organizare, presarate din plin cu contributiile demente ale unor indivizi din straturile subversive ale societatii, de la prostituate (multe si accesorizate cu fel de fel de jucarii sexuale), traficanti de droguri, impresari obsedati de cariera, personalitati de televiziune blazate si asa mai departe, intr-o combinatie adesea prea tare pentru stomacurile sensibile.

Ca si alte filme create de echipa lui Apatow, momentele muzicale fac toti banii si in "Get Him to the Greek", iar Russell Brand isi dubleaza succesul de pe scenele londoneze cu doua sau trei melodii (una dintre ele se cheama "Gonoreea") care nu sunt prin nimic mai prejos fata de excelentul "Dracula's Lament" cantat de Jason Segel in "Inselat de Sarah Marshall". Chiar daca este perfect ales pentru rolul lui Snow si e cat se poate de convingator cand acesta provoaca dezastru in jurul lui, Brand mai are de recuperat la capitolul emotie: finalul si lectia lui de viata il cam iau pe nepregatite pe comicul britanic.

Vara aceasta ne va mai aduce o comedie care poate ca nu are nicio legatura cu Judd Apatow, dar categoric este facuta in stilul lui, altoit pe umorul foarte popular al lui Adam Sandler. Titlul cu cea mai buna traducere in romana al anului, "Oameni mari si fara minte" ne poarta in acelasi univers familial atat de familiar lui Apatow, un univers adesea populat cu cele mai ciudate exemplare umane, care ar putea primi oricand etichete foarte categorice de "oaie neagra", "ratat" sau ceva foarte asemanator. Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade si Rob Schneider sunt cinci oameni mari, cei mai buni prieteni in copilarie, reuniti in orasul de bastina cu ocazia inmormantarii fostului lor antrenor de baschet.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cel-mai-tare-de-pe-scena-si-scena-era-goala-6685496
6685496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.