Ce-i de făcut când te înşală nevasta

Postat la 21 ianuarie 2012 43 afişări

PRO Video propune în acest număr filmul "A naibii dragoste" ("Crazy, Stupid, Love"), al cărui protagonist, Cal (Steve Carrel), în vârstă de 40 de ani, se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu.

Asta până când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl înşală de ceva timp şi ar dori să divorţeze. Încă în stare de şoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum n-a mai fost la întâlniri de mulţi ani, este depăşit de situaţie.

Începe să-şi petreacă serile singur într-un bar şi are norocul să devină protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tânăr şi atrăgător, care îl ajută să o uite pe Emily şi să profite de noua sa libertate. Numai că, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima şi toate drumurile îl duc exact în punctul din care a plecat.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-i-de-facut-cand-te-insala-nevasta-9165075
9165075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.