10 cărţi de business pe care trebuie să le citiţi vara asta

Postat la 28 iunie 2016 1863 afişări

6. “The Sleep Revolution' de Arianna Huffington

Autoarea americană ne spune prin această carte de ce este important ca oamenii să acorde prioritate somnului, precum şi sfaturi despre cum să te odihneşti mai bine. Un sfat gratis: Puneţi smartphone-ul departe de pat!

7. 'Smarter Faster Better' de Charles Duhigg

Duhigg, jurnalist la New York Times, le oferă cititorilor o perspectivă despre modul în care funcţionează oamenii productivi, precum creatorii filmului de animaţie „Frozen”, cum funcţionează echipele Google sau cum gestionează piloţii situaţiile dezastruoase. El distilează o întreagă cercetare în 8 sfaturi pe care toată lumea le poate folosi.

8. 'If You're So Smart, Why Aren't You Happy?" de Raj Raghunathan

Oamenii inteligenţi tind de multe ori să controleze totul în viaţa lor, ceea ce îi poate face mai ambiţioşi, dar şi nefericiţi, atunci când ceva nu iese exact cum vor ei. Autorul acestei cărţi le spune cititorilor ce trebuie să facă pentru a depăşi această tendinţă şi exemplifică cele „7 păcate ale fericirii”

9. 'TED Talks' de Chris Anderson

Anderson oferă anecdote din experienţa sa de lucru cu celebrităţi TED - Sir Ken Robinson, Susan Cain sau Monica Lewinsky - şi explică lecţiile care pot fi învăţate din fiecare prezentare de succes .

10. 'Superbosses' de Sydney Finkelstein

Finkelstein, profesor la Dartmouth Tuck School of Business, spune că dacă te uiţi la jucătorii cheie din cadrul oricărei industrii, vei observa că cei mai mulţi dintre ei, la un moment dat, au lucrat pentru acelaşi individ. Finkelstein numeşte aceste persoane "superbosses".  Vestea bună este că orice manager poate deveni un „super-şef” dacă aplică ceea ce spune autorul în această carte. Aşteptăm să vedem dacă este adevărat.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/10-carti-de-business-pe-care-trebuie-sa-le-cititi-vara-asta-15509628
15509628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.