Ce mai e nou în Antalya (GALERIE FOTO)

Postat la 12 mai 2012 924 afişări

Tocmai m-am întors din Turcia, unde am fost special să vă aduc ultimele noutăţi. Pentru că începe sezonul de vacanţe şi pentru că Turcia este una dintre favoritele voastre, m-am decis să plec în căutarea celor mai noi, mai frumoase şi mai trendy hoteluri pentru vara lui 2012.

Hotelurile pe care vi le recomand în zonă sunt Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA 5*, Cristal Palace Luxury Resort and Spa 5*, Royal Dragon 5*, Barut Hemera Resort and Spa 5*. Nu uitaţi că puteţi face o incursiune pe râul Manavgat şi puteţi vizita situl arheologic şi Muzeul din Side.

Următoarea destinaţie vizitată a fost zona Belek - Lara, situată la numai 35 km de aeroportul din Antalya. Belek înseamnă în limba turcă "mlaştină" şi pe vremuri chiar asta a şi fost până la transformarea uluitoare care a urmat.

Pentru transformarea acestei zone într-un adevărat paradis de vacanţă au fost plantaţi pini şi eucalipţi pentru a absorbi apa din terenul mlăştinos. Nu o să insist prea mult referitor la această zonă, fiind extrem de cunoscută, însă vreau să vă aduc în prim-plan cele mai faimoase hoteluri: Maxx Royal 5* (este super!), Mardan Palace 5*, Cornelia Diamond 5*, Calista Resort & Spa, Delphin Imperial 5* ( deschis în 2012), Adam & Eve (nu este indicat familiilor cu copii). Maxx Royal este unul dintre primele 3 hoteluri din Turcia, după opinia mea, şi vă va încânta prin eleganţa rafinată, selectă şi cu show-uri deosebite care au loc în fiecare seară, Mardan Palace vă va copleşi cu o opulenţă covârşitoare, Cornelia Diamond şi Delphin Imperial cu un serviciu impecabil, iar Adam & Eve este recomandat în special celor care noapte de noapte vor să simtă atmosfera de club, aici fiind invitaţi pentru show-urile de noapte cei mai faimoşi DJ din Europa.

Nu veţi greşi cu niciunul dintre aceste hoteluri. Oferta la un standard ridicat este mult mai amplă, dar v-am enumerat aici doar vârfurile zonei.Mai departe mi-am continuat incursiunea în zona Kemer cu oraşul Kemer, care este situat la circa 43 km vest de Antalya. Construit recent, în anul 1910, Kemer a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă pe partea turistică. Zona Kemer cuprinde şapte mici sate, fiind un loc deosebit de pitoresc unde muntele şi marea se îmbină într-o armonie desăvârşită.

Dacă veniţi în Turcia pe timpul verii în regiunea Antalya şi nu vreţi să fiţi copleşiţi de căldură, atunci aceasta este destinaţia potrivită. Deşi zona este tulburător de frumoasă, este bine să ştiţi că plaja este cu pietricele, poate şi pentru că muntele este atât de aproape de mare. Totuşi nu rataţi această destinaţie magnifică. Luaţi-vă papucei speciali pentru plaje de acest gen şi bucuraţi-vă de o destinaţie încântătoare. Marile hoteluri din această zonă au adus nisip fin din regiunea Alanya încercând să mulţumească şi pe cei care doresc acest gen de plajă. În materie de hoteluri în zona Kemer, recomandarea mea ar fi Amara Dolce Vita 5*, Amara Wing 5*, Gural Resort and Spa 5* (super pentru familiile cu copii) şi Rixos Sungate 5*.

Nu uitaţi să vizitaţi oraşele antice Phaselis şi Olympos, iar ca activităţi sportive vă recomand călărie, iahting şi Jeep Safari. Pentru articolul următor, vă voi pregăti o scurtă incursiune în Marmaris şi Bodrum (oraşul meu de suflet, dar şi al întregii Marii Britanii !).

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reportaj,
Antalya,
Turcia,
turism,
Roxana Balcescu
/analize/turism/ce-mai-e-nou-in-antalya-galerie-foto-9593636
9593636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.