Cele mai ieftine masini noi de pe piata (GALERIE FOTO)

Postat la 27 octombrie 2009 2425 afişări

Cererea pentru masini s-a prabusit in acest an pe fondul crizei economice. Regulile economiei spun ca ar fi nevoie de o scadere a pretului. Ce se intampla cand nici macar discounturile de 20%-30% nu ii mai conving pe clienti?

"In situatia actuala nu se mai poate vinde nicio masina daca nu i se acorda clientului un discount. Chiar si atunci cand i se ofera de la inceput un pret bun, mai cere o reducere" spunea la inceputul lunii mai Vlad Rusu, brand manager Skoda in cadrul Porsche Romania, cel mai mare jucator de profil.

Revenind la preturi, Matei Albulescu, seful marcii Volkswagen in cadrul Porsche Romania, introduce o nuanta importanta. "In semestrul al doilea masinile se vor vinde la aceleasi preturi ca in primul semestru. Diferenta este ca in primele sase luni am vandut masini foarte bine dotate cu discounturi mari, iar acum vom vinde masini dotate exact cu strictul necesar si fara elemente inutile", spune Matei Albulescu, seful marcii Volkswagen in cadrul Porsche Romania.

La nivelul primelor opt luni ale acestui an cele mai bine vandute automobile au fost cele din segmentul compact, cu aproape 32.000 de unitati, in scadere cu 53% comparativ cu nivelul din perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, cea mai bine vanduta marca a fost Dacia, care totodata detine si cele mai ieftine automobile de pe piata locala, cu preturi pornind de la mai putin de 5.000 de euro..

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Auto,
piata auto,
masini,
vanzari,
Dacia,
Logan
/analize/transporturi/cele-mai-ieftine-masini-noi-de-pe-piata-galerie-foto-5031356
5031356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.