Roxana Maria Hidan, OTP Bank România: Mă motivează provocările, proiectele şi responsabilităţile de care alţii se feresc. îmi place tot ceea ce mă provoacă şi situaţiile sau activităţile care te scot din tipare. Nimic nu e imposibil!

Postat la 18 mai 2022 289 afişări

Roxana Maria Hidan, OTP Bank România: Mă motivează provocările, proiectele şi responsabilităţile de care alţii se feresc. îmi place tot ceea ce mă provoacă şi situaţiile sau activităţile care te scot din tipare. Nimic nu e imposibil!

Valoare active nete (2021): 18,5 mld. lei

Profit (după impozitare, 2021): 58 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.790

CARTE DE VIZITĂ

• Roxana Hidan este director general adjunct al OTP Bank România  şi are peste 20 de ani de experienţă în domeniul bancar;

• Este şi membru în management boardul OTP Bank România;

• Începând cu 2020, a devenit responsabilă de Divizia de Afaceri, nou înfiinţată, a băncii, respectiv Retail, Micro, IMM-uri, Corporate, Carduri, Pieţe Globale, Private Banking şi Servicii de Investiţii;

• Anterior, a condus Divizia de Retail în calitate de director general adjunct;

• Spune că în perioada petrecută în cadrul companiei a dedicat timp şi pasiune dezvoltării liniei de business pentru IMM-uri, a promovat constant o cultură de afaceri cu deschidere către client şi a avut roluri cheie în etapele de transformare sau procesele de achiziţii ale băncii;

• Se ghidează după motto-ul „sky is NOT the limit” şi este cea mai tânără femeie membru în Consiliul de Administraţie al unei bănci clasate în top 10 în România.


motivează provocările, proiectele şi responsabilităţile de care alţii se feresc. Pentru mine, o sarcină mai dificilă vine şi cu o satisfacţie mai mare la final, iar, chiar dacă poate părea un clişeu, evoluţia este imposibilă dacă stai mereu într-o zonă de confort. Aşadar, îmi place tot ceea ce mă provoacăşi situaţiile sau activităţile care te scot din tipare. Nimic nu e imposibil!


Profilul Roxanei Hidan a fost inclus în anuarul 100 Cele mai puternice femei din business, ediţia 2022

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.