Leac pentru asigurarile de sanatate

Postat la 31 martie 2009 41 afişări

Intr-o piata ce abia tinde spre zece milioane de euro, asiguratorii care vand polite de sanatate isi vad afacerile periclitate de viteza cu care firmele reduc beneficiile pentru angajati. In acelasi timp insa, companiile de asigurare mizeaza pe cresteri de 30%, pariind pe succesul unor retete noi de vanzare.

 

“Intr-o luna si jumatate lansam o asigurare de sanatate cu acoperire internationala, creata special pentru copii, iar ulterior vom introduce si un produs similar pentru adulti”, spune Sanziana Maioreanu, directorul general al Signal Iduna, companie de asigurari germana, care a intrat pe piata in a doua jumatate a anului trecut.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/leac-pentru-asigurarile-de-sanatate-4122082
4122082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.