Ce mai pot cumpara investitorii de la Radu Georgescu

Autor: Seceleanu Postat la 29 iulie 2011 78 afişări

Listarea Avangate in Statele Unite nu mai devreme de 2014 si discutiile privind soarta unei tehnologii cloud inventate de o alta firma din grup sunt acum in topul listei de prioritati a lui Radu Georgescu. Cele despre care antreprenorul a acceptat sa vorbeasca.

"Daca am fi ales intai un CEO, care nu ar fi avut niciun om acolo, ci o echipa de 80 de oameni in Romania, ar fi fost o reteta a esecului. Asa ca am inceput prin a alege un board. Trebuie sa ai un board puternic, independent, care sa nu fie o masina de vot". Urmare a acestui proces, in boardul Avangate au intrat "William Lansing, care a fost 10 ani in boardul lui Digital River, principalul competitor al Avangate, sau Tom Kendra, care a fost prim vicepresedinte pe vanzari la Symantec si director operational la Computer Associates". Pasul urmator a fost selectarea unei firme de recrutare pentru a gasi CEO, cu un buget de 150.000 de dolari pentru recrutarea omului potrivit. Asa s-a ajuns la recrutarea lui Carl Theobald, un fost vicepresedinte al Oracle, si apoi la alegerea echipei de management din State.

Tot acest "nivel de sefi" ar putea aduce valoare companiei si o va ajuta sa-si atinga tintele privind listarea in State. Acum, semnul de intrebare care se pune este daca IPO-ul va avea loc inainte sau dupa ce se va sparge bula dupa listarea Facebook, Twitter si Groupon. "Daca bula se sparge inainte si piata nu apuca sa urce atunci nu ai ce sa faci altceva decat sa amani. Daca nu se sparge, atunci incerci sa cotezi. Daca s-a spart si si-a revenit, la fel. Dar deocamdata suntem suficient de departe de acest moment pentru a ne pune probleme", conchide Georgescu.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Strategie,
listare,
Radu Georgescu
/analize/servicii-financiare/ce-mai-pot-cumpara-investitorii-de-la-radu-georgescu-8515741
8515741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.