Foarte multe pahare

Postat la 03 februarie 2009 462 afişări

Cel mai mare producator de vesela de unica folosinta din Balcani a ales Romania, mai precis Ploiestiul, pentru constructia unei noi fabrici.

Vorbind despre concurenta de pe piata romaneasca a veselei de unica folosinta, Kalamaras recunoaste ca exista cateva nume notabile, insa este vorba mai mult de importatori si mai putin de producatori, care, la randul lor, nu au o gama completa de produse de acest tip. Mai mult, acestia au o activitate diversificata de productie si nu se axeaza strict pe vesela de unica folosinta, cum face Lariplast.

 

Pentru greci, Romania inseamna totodata si punctul de plecare pentru exportul de vesela de unica folosinta in tarile din regiune, activitate ce va avea o pondere importanta in afacerile Laricup. “De aici vom putea exporta la preturi mai reduse pentru tari cum ar fi Bulgaria, Moldova sau Ungaria”, spune Kalamaras, aratand ca strategia pe termen lung a companiei consta in transformarea Romaniei intr-un nume regional puternic pe acest segment. Deocamdata, compania se afla in faza de incheiere a contractelor cu clientii si cu partenerii. “Am incheiat un contract cu Aquila pentru a ne distribui produsele in tara”, spune directorul Laricup, adaugand ca, odata ce va fi construita fabrica, vor urma o serie de depozite si puncte de lucru in cele mai importante orase din tara. 

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
producatori,
importatori,
vesela,
platice,
investitii
/analize/industrie/foarte-multe-pahare-3856840
3856840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.