Drum înfundat

Autor: Roxana Petrescu Postat la 22 noiembrie 2021 75 afişări

Drum înfundat

Năvodari, fosta zonă celebră pentru taberele de pe litoralul românesc, a luat amploare din punct de vedere rezidenţial în ultimii cinci ani, când aproape 8.000 de apartamente şi case au fost date în folosinţă. Informaţiile anunţate de dezvoltatori indică alte aproape 3.000 de locuinţe care vor fi gata până la finalul acestui an. Cine a fost însă la o plimbare prin acest nou pol rezidenţial a văzut cocioabe între apartamente de lux, cai lăsaţi la păscut printre bolizi cu sute de cai putere sub capotă şi alte exemple care indică încă o dezvoltare haotică specific românească.

Mai departe în comuna Chiajna, care cuprinde satele Chiajna, Dudu şi Roşu, Statistica raportează mai puţin de 3.500 de locuinţe inaugurate în ultimii 20 de ani în întreaga comună, în condiţiile în care doar ansamblul Militari Residence cuprinde 11.000 de apartamente în 90 de blocuri.

Mai departe, de la informaţiile legate de comunităţi, construcţii, taxe plătite, până la cele legate de energie, încălzire, orice, totul este cuprins de o mare ceaţă.

Mai departe, mai departe, dar până unde?

Roxana Petrescu, guest editor

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gaze,
gazprom,
dependenta,
roxana petrescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.