Lecţia de stil personal: ceasuri şi bijuterii care întorc privirea

Autor: Ioana Matei Postat la 20 februarie 2015 1498 afişări

Stilul personal creşte simultan cu businessul şi ar fi bine ca niciunul dintre ele să nu rămână în urmă. Business Magazin se lansează 
într-un demers editorial în care vă prezintă câteva piese de orologerie şi câteva bijuterii care aduc cu ele şi o poveste, şi un element de noutate.

1. 
Sentimente milaneze

Brăţara din argint 925 rodinat, cu pietre Zirconia şi Denim, face parte din colecţia de bijuterii fashion a brandului Ti Sento Milano. Lansată în 2002 în Italia, aceasta are drept caracteristici principale folosirea argintului în locul aurului, îmbinarea manuală a pietrelor preţioase şi semipreţioase, cât şi folosirea unor culori adaptate fiecărui sezon.

2. Pandantivul lui Napoleon

Pandantivul Premiers face parte din colecţia Liens de Chaumet, este realizat din aur roz de 18 k cu diamante şi este amplasat pe un lanţ dublu din aur roz. Fondată în 1780 drept casă de bijuterii atitrată lui Napolean, Chaumet 
a fost promovată de-a lungul 
timpului drept marca cea 
mai importantă pentru 
cei bogaţi şi faimoşi.

3. 
Artă populară modelată în diamante

În 1898, Emil Frieden şi-a deschis primul atelier de bijuterii în Emmental, Elveţia, având ca sursă de inspiraţie pentru creaţiile sale arta populară. Dacă la început producea bijuterii din argint manufacturate pentru costumele tradiţionale populare, fiii săi, Eugen şi William, au dus exclusivismul mai departe, realizând primele bijterii din aur de 18 k.

În prezent, colecţiile Frieden includ bijuterii individuale, dar cu o amprentă personală, cum sunt cele din colecţiile Diamas, o linie cu diamante neşlefuite, Riviere, o colecţie specială cu diamante, sau Rainbow, o linie cu safire din Madagascar şi închizători stilizate pentru colierele de perle.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/comert/lectia-de-stil-personal-ceasuri-si-bijuterii-care-intorc-privirea-13821351
13821351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.