Cat castiga vedetele din Romania din publicitate?

Postat la 30 iunie 2010 35 afişări

Actori, cantareti sau sportivi isi folosesc notorietatea pentru a vinde cosmetice, iaurturi sau abonamente de telefonie mobila. Cei mai buni pot prinde si cateva contracte care le aduc in cont pana la cateva sute de mii de euro pe an.

Un parfum nou, un iaurt cu fructe exotice sau o alta campanie de prevenire a fumatului, toate au fost promovate prin asocierea cu o persoana publica. Actori, cantareti sau sportivi si-au vandut numele si imaginea pentru a vinde, mai departe, cosmetice, alimente sau abonamente de telefonie mobila.

In ultimii ani, piata publicitatii din Romania s-a aglomerat de spoturi la vopseaua de par in care ne zambeste o "Zana", de altele la budinca in care apare un selectioner de nationala sau de reclame la ulei in care o "Diva" toarna jumatate de sticla peste un bol de salata. Criticii spun ca e mai simplu sa cumperi notorietatea cuiva pentru a vinde orice, decat sa-ti bati capul cu un spot destept sau un slogan de efect care sa li se intipareasca tuturor pe buze.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicitate,
vedete,
reclame,
contracte,
valori
/media-marketing/cat-castiga-vedetele-din-romania-din-publicitate-6463456
6463456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.