LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Primul produs de imbracaminte creat de o imprimanta 3D: un costum de baie (VIDEO)

Postat la 10 iunie 2011 55 afişări

A aparut primul produs de imbracaminte din lume realizat in intregime cu ajutorul unei imprimante 3D. Toate componentele costumului de baie N12 sunt create direct prin imprimarea 3D, fixarea impreuna a elementelor fiind posibila fara a fi nevoie sa fie cusute.

Denumirea de N12 vine de la materialul utilizat pentru crearea articolelor de imbracaminte: nailon 12. Acest material solid este realizat de procesul de printare 3D SLS. Pentru un costum de baie, nailonul este foarte functional, deoarece este un material rezistent la apa si este foarte confortabil de purtat atunci cand este ud.

N12.bikini - Intro Video from Continuum Fashion on Vimeo.

Modelul costumului de baie reflecta complexitatea imprimarii 3D, precum si provocarea din punct de vedere tehnic de a crea suprafete flexibile din nailon.

Mai mult pe www.descopera.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/primul-produs-de-imbracaminte-creat-de-o-imprimanta-3d-un-costum-de-baie-video-8330243
8330243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.