Cum poate influenţa lectura gustul pentru locuinţe

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 octombrie 2022 59 afişări

Cum poate influenţa lectura gustul pentru locuinţe

Cărţile citite în copilărie pot modela gustul în materie de locuinţe la maturitate, unii ţinând să pună în practică ceva din ele. O dovadă a acestei inspiraţii o constituie încăperile secrete pe care diverse persoane vor să le aibă în case în ultimii ani, scrie Mansion Global.

Încăperi secrete cu uşi mascate în pereţi ori mobilier s-au tot construit de-a lungul istoriei, în general ca ascunzători. În ziua de azi, asemenea încăperi sunt un motiv de laudă în faţa prietenilor şi pot chiar creşte preţul unei case, fiind folosite ca loc pentru lectură sau alte forme de relaxare, ori pentru primit musafiri.

Pe lângă camere în sine, care trebuie amenajate după dorinţa proprietarilor, şi uşile camuflate necesită o investiţie nu tocmai mică, putând ajunge şi la 200.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IMOBILIARE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.