Insulele fericirii. Unde isi fac luna de miere vedetele (GALERIE FOTO)

Postat la 17 iulie 2011 100 afişări

O serie intreaga de celebritati din lumea filmului, a muzicii sau a politicii aleg sa-si petreaca luna de miere sau vacantele romantice in largul marilor si ale oceanelor, pe insule exotice.

Fuga de lumea dezlantuita i-a dus, de pilda, in luna de miere pe William si Catherine, ducele si ducesa de Cambridge, in insulele Seychelles, in Oceanul Indian, la 1.600 km de coastele Africii, arata CNN. Printesa Victoria a Suediei si sotul ei, Daniel Westling, si-au facut si ei luna de miere pe insule, de data aceasta in Pacific, in Polinezia Franceza.

Recent, supermodelul Kate Moss si proaspatul ei sot, Jamie Hince, au plecat la randul lor in vacanta pe mare, la bordul iahtului "Lionheart", intr-o expeditie pe Mediterana avand printre punctele de interes luxoasele orase-port Portofino si Cannes.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/insulele-fericirii-unde-isi-fac-luna-de-miere-vedetele-galerie-foto-8501919
8501919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.