Idei de afaceri: ştiţi să fierbeţi un ou? (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 27 iulie 2013 524 afişări

Unii se mândresc cu priceperea lor la gătit, alţii nu ştiu nici măcar să fiarbă un ou. Pentru aceştia din urmă, întreprinzătorii britanici de la Pork Farms au pus la punct o soluţie care le permite să obţină ouă fierte moi numai bune de mâncat, fără prea mare efort, scrie The Telegraph.

Idei de afaceri: ştiţi să fierbeţi un ou? (VIDEO)

Soluţia, numită Dippy Egg, este formată dintr-un păhăruţ special şi un ou prefiert în coajă livrat într-o punguţă de plastic, care se scoate din punguţa lui, se pune în pahar în care se adaugă apă fiartă şi se lasă cinci minute.

După cele cinci minute, oul este numai bun de mâncat prin căpăcelul paharului şi poate fi luat şi în pacheţelul de prânz de la serviciu.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-stiti-sa-fierbeti-un-ou-video-11165522
11165522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.