Loverboy - prima dragoste nu a fost niciodată mai periculoasă

Postat la 23 septembrie 2011 271 afişări

Loverboy, cel mai nou film regizat de Cătălin Mitulescu, cu Ada Condeescu şi George Piştereanu în rolurile principale, va fi în toată ţara începând cu 7 octombrie. Lansarea în România va avea loc în cel mai nou cinematograf din ţară, GRAND CINEMA DIGIPLEX, din centrul comercial Băneasa Shopping City. Premiera va fi precedată de o sesiune de autografe a echipei Loverboy.

Loverboy aduce în atenţia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor săi din Constanţa. Luca se îndrăgosteşte de Veli, una din potenţialele sale victime. E vară pe malul Dunării, la Hârşova. Muzica bubuie din maşinile luxoase, fetele sunt bronzate şi Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât.

"Pentru Luca a fi "loverboy" este un stil de viaţă, iubeşte cu pasiune, dar renunţă de fiecare dată înainte să fie prea târziu. Însă, întâlnirea cu Veli îi dă planurile peste cap şi trebuie să-şi regândească viaţa. La final, trebuie să ia o decizie, dar oricare ar fi aceea, nu va fi uşoară" a declarat George Piştereanu, cel care interpretează rolul lui Luca.

Lungmetrajul regizat de către Cătălin Mitulescu a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, la categoria "Un Certain Regard". La Festivalul de Film de la Sarajevo, Ada Condeescu a primit premiul de cea mai buna actriţă pentru rolul său din Loverboy.

"Povestea din Loverboy a fost o provocare pentru mine. Am încercat să înţeleg ce înseamnă să trăieşti la limită, să rişti permanent şi asta cred că nu ţine de o anumită vârsta, ci are legatură cu lupta care există dintodeauna între bărbat şi femeie. " a declarat Cătălin Mitulescu, regizorul filmului.

Loverboy este singurul film românesc selectat în acest an la European Film Awards. Acesta a intrat în lista celor 45 de filme europene din marea competiţie pentru premiul cel mare - Oscarul european. Anunţarea câştigătorilor va avea loc pe 3 decembrie la Berlin în cadrul celei de-a 24 ediţie a European Film Awards.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/loverboy-prima-dragoste-nu-a-fost-niciodata-mai-periculoasa-8791853
8791853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.