Când doctorii se apucă de cântat (VIDEO)

Postat la 10 martie 2012 31 afişări

PRO Video recomandă în acest număr cel de-al şaptelea sezon al serialului "Anatomia lui Grey", acum disponibil şi pe DVD.

Pentru protagonişti, care încearcă să îşi revină în urma unui atentat tragic asupra spitalului, soldat cu moartea mai multor colegi, este anul noilor începuturi. Noi relaţii se nasc şi cele mai puternice angajamente sunt puse la încercare. De la operaţii terminate cu succes până la erori majore, eroii serialului vor găsi căi de a se descurca în faţa greutăţilor. Vor învăţa inclusiv că trebuie să aibă încredere unii în ceilalţi.

Setul de DVD-uri include şi versiunea extinsă a evenimentului muzical care îi prezintă pe medicii din "Anatomia lui Grey", într-o ipostază neobişnuită.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cand-doctorii-se-apuca-de-cantat-video-9386614
9386614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.