LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Singurul român care a ajuns director la Facebook

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 iulie 2013 1668 afişări

Tudor Havriliuc este directorul de compensaţii şi beneficii al siteului de socializare Facebook.com şi profesionist în resurse umane cu o vastă experienţă în cadrul unor companii multinaţionale din Silicon Valley.

Singurul român care a ajuns director la Facebook

În trecut, Tudor a fost vicepreşedinte  Total Rewards and HR Operations la Salesforce.com şi director de Compensaţii şi Beneficii la Logitech, unde a dezvoltat programe de compensaţii şi a implementat soluţia de administrare pentru companie. De asemenea, Tudor a consiliat Logitech pe probleme de compensaţii pentru nivelul executiv şi de mobilitate internaţională.

Înainte de anii petrecuţi la Logitech, Tudor a fost manager de compensaţii generale la PricewaterhouseCoopers, unde a consiliat companii multinaţionale cu privire la programe de compensaţii şi beneficii. Tudor a absolvit Stanford University, este autor a trei studii Global Equity Incentive citate de catre The Wall Street Journal, Bloomberg, World at Work si the Associated Press.

Havriliuc va fi prezent la Bucureşti la finele lunii octombrie la Conferinţa HR Club, unde va susţine o prezentare cu privire la felul în care se dezvolăa sisteme de compensaţii şi beneficii în organizaţiile de top.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/singurul-roman-care-a-ajuns-director-la-facebook-11119111
11119111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.