Annita Pakioufaki preia conducerea Stanton Chase din Bucuresti

Autor: Ioana Mihai Postat la 12 ianuarie 2011 92 afişări

Athena Tavoulari a luat hotararea de a se reloca de la Stanton Chase Bucuresti si se va alatura echipei de la biroul din Dubai.

Conducerea biroului din Bucuresti va fi preluata de Annita Pakioufaki, care are experienta profesionala in companii multinationale din sectorul serviciilor si bunurilor de larg consum, precum si din domeniul farmaceutic, unde a detinut functii de conducere in vanzari, marketing, trade marketing, comercial si aprovizionare.

Annita Pakioufaki si-a inceput cariera la serviciul comercial al ambasadei SUA la Atena. A preluat apoi departamentul de dezvoltare a afacerilor Gr. Sarantis S.A. (companie din FMCG), fiind responsabila pentru zona Cipru-Liban-Malta si Portugalia. Dupa patru ani Annita s-a alaturat companiei Johnson & Johnson din Grecia, ocupand mai multe pozitii de top in departamentele de vanzari si trade marketing.

Inainte de a se alatura companiei Stanton Chase Bucuresti in functia de managing director, a ocupat pozitia de comercial & supply chain manager in cadrul Merck Sharp & Dohme la Atena. A absolvit Colegiul American din Grecia, fiind licentiata in Sociologie.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/annita-pakioufaki-preia-conducerea-stanton-chase-din-bucuresti-7883276
7883276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.