Videanu îl ameninţă pe Ponta cu justiţia pentru tentativă de subminare a economiei în cazul Oltchim

Postat la 26 septembrie 2012 9 afişări

Liderul PDL Adriean Videanu i-a cerut premierului Victor Ponta să prezinte, în 48 de ore, explicaţii în legătură cu modul în care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea Oltchim, el spunând că, în caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativă de subminare a economiei naţionale.

El a spus, marţi seară, într-o conferinţă de presă, că de două săptămâni românii asistă "la cel mai penibil show guvernamental transmis senzaţional în direct de Ponta şi Dan Diaconescu". "Cer cuplului Ponta-Dan Diaconescu să pună capăt acestui circ, care se joacă pe pielea şi speranţele oamenilor de la Oltchim", a precizat Videanu. El i-a cerut lui Victor Ponta să prezinte public argumentele care au schimbat, prin memorandum, condiţiile de privatizare aprobate de FMI în cazul Oltchim şi a menţionat că dacă premierul nu va face acest lucru atunci va sesiza, în 48 de ore, Parachetul General pentru tentativă de subminare a economiei naţionale.

Mai multe pe mediafax,ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
videanu,
oltchim,
privatizare,
dd
/actualitate/videanu-il-ameninta-pe-ponta-cu-justitia-pentru-tentativa-de-subminare-a-economiei-in-cazul-oltchim-10120608
10120608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.