Ungureanu asigură FMI şi Comisia Europeană că va respecta angajamentele asumate de fostul Guvern

Postat la 22 februarie 2012 14 afişări

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a transmis, miercuri, oficialilor Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene că i-a invitat la Bucureşti pentru a-i asigura personal că noul Guvern va respecta angajamentele asumate de fostul Cabinet în relaţia cu cele două instituţii finanţatoare.

Într-o întâlnire organizată la Palatul Victoria, premierul i-a prezentat membrilor FMI şi CE pe miniştrii prezenţi la discuţie, şi anume pe titularii portofoliilor de la Finanţe, Economie, Transporturi şi Justiţie. Ungureanu i-a invitat pe şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi directorul pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Székely, să vină, miercuri, la Bucureşti, pentru o "întâlnire de lucru" pe teme economice actuale, care nu va viza şi scrisoarea de intenţie. El a declarat, marţi, că Guvernul va transmite oficialilor FMI şi CE un semnal de continuitate privind respectarea angajamentelor convenite de fostul Cabinet şi va permite noilor miniştri să se "acomodeze" cu membrii misiunii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
fmi,
comisia europeana,
angajamente
/actualitate/ungureanu-asigura-fmi-si-comisia-europeana-ca-va-respecta-angajamentele-asumate-de-fostul-guvern-9328141
9328141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.