Un deputat vrea includerea "expertului fengh shui" în nomenclatorul meseriilor

Postat la 09 iunie 2014 31 afişări

Deputatul PC Cornelia Negruţ susţine includerea în nomenclatorul de meserii a "expertului" fengh shui, ea afirmând că activitatea acestuia, "bazându-se pe teoria elementelor pământ, metal, apă, lemn, foc şi pe principiile yin şi yang", vizează ameliorarea sănătăţii şi comportamentului persoanelor.

Un deputat vrea includerea "expertului fengh shui" în nomenclatorul meseriilor

 Negruţ i-a cerut ministrului Muncii să analizeze includerea în nomenclatorul de meserii a terminologiei de specialist sau expert fengh shui. Deputatul PC precizează că în ultima perioadă, în România au apărut tot mai mulţi specialişti în domeniul fengh shui, care doresc să intre în legalitate din punctul de vedere al meseriei pe care o prestează.

"Vă întreb cu respect, doamnă ministru, dacă aveţi în vedere includerea în nomenclatorul de meserii a terminologiei de specialist sau expert fengh shui", arată Negruţ.

Ea menţionează că "Fengh Shui este un ansamblu de principii de geomanţie, care afirmă că formele şi mediul ambiant pot influenţa principiile vieţii oamenilor". "Scopul este realizarea armoniei locurilor în care oamenii trăiesc, prin analiza fluxurilor de energie din mediul înconjurător", scrie deputatul conservator.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-deputat-vrea-includerea-expertului-fengh-shui-in-nomenclatorul-meseriilor-12725643
12725643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.