LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Testamentul lui Muammar Kadhafi: Care au fost ultimele dorinţe ale fostului lider libian

Postat la 24 octombrie 2011 11 afişări

Site-ul personal al lui Muammar Kadhafi a publicat ultimele dorinţe ale fostului lider libian, care a fost ucis joi, în circumstanţe neclare, după ce a fost capturat de combatanţi ai CNT.

Documentul ar fi fost predat unor rude ale lui Kadhafi, scrie site-ul Seven Days News, citat de bbc.co.uk.

"Acesta este testamentul meu. Eu, Muammar bin Mohammad bin Abdussalam bi Humayd bin Abu Manyar bin Humayd bin Nayil al Fuhsi Gaddafi, jur că nu este alt Dumnezeu în afară de Allah şi că Mohamed este profetul lui Dumnezeu. Promit să mor musulman. Dacă voi fi ucis, aş vrea să fiu îngropat conform ritualurilor musulmane în cimititul din Sirt, alături de familia şi rudele mele. Vreau să fiu îngropat în hainele pe care le purtam la momentul morţii, iar corpul să nu îmi fie spălat", scrie în testamentul fostului lider libian.

"Aş vrea ca membrii familiei mele, mai ales femeile şi copiii, să fie trataţi bine după moartea mea. Poporul libian trebuie să îşi protejeze identitatea, realizările, istoria şi imaginea onorabilă a eroilor şi predecesorilor săi. Poporul libian nu trebuie să renunţe şa sacrificiile celor mai buni oameni ai săi".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Testament,
Muammar Kadhafi,
lider libian
/actualitate/testamentul-lui-muammar-kadhafi-care-au-fost-ultimele-dorinte-ale-fostului-lider-libian-8897777
8897777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.