LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Ţara care îşi vinde locuitorii ca sclavi. Oamenii sunt "exportaţi" în străinătate, unde lucrează în condiţii de muncă forţată

Postat la 29 octombrie 2015 249 afişări

Ţara care îşi vinde locuitorii ca sclavi. Oamenii sunt "exportaţi" în străinătate, unde lucrează în condiţii de muncă forţată

Un expert ONU în drepturile omului a atras atenţia asupra unui fenomen îngrijorător, într-un raport către Adunarea generală.

50.000 de nord-coreeni au fost constrânşi de autorităţile ţării lor să meargă să muncească în străinătate, în principal în Rusia şi China, Potrivit AFP şi DPA.

Marzuki Darusman, trimis special al ONU pentru monitorizarea situaţiei drepturilor omului în Coreea de Nord, a afirmat că Phenianul a recurs tot mai mult la această practică, foarte lucrativă, care i-ar aduce statului comunist între 1,2 miliarde şi 2,3 miliarde de dolari pe an.

Citiţi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tara-care-isi-vinde-locuitorii-ca-sclavi-oamenii-sunt-exportati-in-strainatate-unde-lucreaza-in-conditii-de-munca-fortata-14866419
14866419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.