Suspecţii în atentatul de la Charlie Hebdo ar fi luat ostatici într-o companie de la nord de Paris

Postat la 09 ianuarie 2015 65 afişări

Fraţii Cherif şi Said Kouachi, suspectaţi în atentatul de miercuri de la Charlie Hebdo, ar fi autorii unei luări de ostatici care are loc vineri dimineaţă într-o companie din Dammartin-en-Goële, în Seine-et-Marne, relatează RTL.fr.

O luare de ostatici este în desfăşurare, vineri, într-o firmă din Dammartin-en-Goële, în departamentul Seine-et-Marne, situat la nord de Paris, relatează RTL Info, în pagina electronică. 

O maşină a fost furată la Montagny-Sainte-Félicité (Oise) în jurul orei 08.40 (09.40 ora României) de doi indivizi cu semnalmentele fraţilor Kouachi, suspectaţi că sunt autorii atentatului de la Charlie Hebdo, relatează RTL.fr. Câteva minute mai târziu, un schimb de focuri a avut loc în Seine-et-Marne, în dretul Dammartin-en-Goële, în apropiere de zona unde au loc operaţiunile de căutare a fraţilor Cherif şi Said Kouachi. Mai mulţi bărbaţi aflaţi la bordul unei maşini au tras în forţele de ordine. Un martor ocular, care lucrează în zona industrială din Dammartin-en-Goële a auzit focuri de armă: "Lucrez la depozitul Kuehne Nagel din zona industrială. În urmă cu aproximativ o jumătate de oră am auzit focuri de armă şi în cinci minute era prezentă toată securitate, elicopoterele poliţiei. Ni s-a interzis să ne apropiem de ferestre şi trebuie să rămânem în interiorul depozitului. Nu mai este nicio mişcare nici nu se intră, nici nu se iese".

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atentat,
suspecti,
companie,
ostatici,
paris
/actualitate/suspectii-in-atentatul-de-la-charlie-hebdo-ar-fi-luat-ostatici-intr-o-companie-de-la-nord-de-paris-13756401
13756401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.