SUA trimite una din cele mai mari nave de razboi din lume pentru manevre militare in Coreea

Postat la 24 noiembrie 2010 88 afişări

Statele Unite au anuntat miercuri ca vor trimite unul din cele mai mari portavioane din flota, USS George Washington, pentru a participa la manevre militare comune cu Coreea de Sud in Marea Galbena, dupa ce marti Coreea de Nord a lansat un atac de artilerie asupra unei insule populate din sud.

USS George Washington este unul din cele zece portavioane din clasa Nimitz, cele mai mari nave de razboi din lume, cu o lungime de peste 300 de metri. Sua va mai trimite pe langa portavion, patru crucisatoare - USS Cowpens (CG 62), USS Shiloh (CG 67), USS Stethem (DDG 63) si USS Fitzgerald (DDG 62), conform Wall Street Journal.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
Corea,
razboi,
USS George Washington
/actualitate/sua-trimite-una-din-cele-mai-mari-nave-de-razboi-din-lume-pentru-manevre-militare-in-coreea-7744075
7744075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.