Strabag estimează scăderea afacerilor

Autor: Cristina Cuncea Postat la 20 octombrie 2013 55 afişări

Cifra de afaceri în România a grupului austriac Strabag va scădea anul acesta la aproximativ 300 de milioane de euro, de la 350 de milioane de euro anul trecut, din cauza reducerii numărului de proiecte în curs de atribuire pe piaţă.

Strabag estimează scăderea afacerilor

"Proiectele mari au fost finalizate, iar pe piaţă sunt acum doar investiţii de dimensiuni mici. Anul acesta vom termina în România cu o cifră de afaceri mai redusă decât am avut anul trecut. Când am intrat pe piaţa românească strategia era să participăm doar la proiecte mari, însă acum ne implicăm în orice proiect. De asemenea, am ieşit şi în afara Bucureştiului şi cu alte proiecte, în afara celor de infrastructură", a declarat Johann Polzl, managing director sub division SEE East Strabag.

Grupul austriac Strabag a încheiat primul semestru cu venituri de 137,6 milioane de euro pe plan local, în scădere cu 2% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, potrivit informaţiilor din raportul financiar al companiei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/strabag-estimeaza-scaderea-afacerilor-11542534
11542534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.