Steagul secuiesc a fost arborat pe Parlamentul Ungariei. Vicepremierul maghiar: Folosirea simbolurilor etnice constituie un drept fundamental

Postat la 15 februarie 2013 30 afişări

Steagul secuiesc a fost arborat, vineri, pe Parlamentul Ungariei, ca "simbol al solidarităţii naţionale", informează MTI. Preşedintele Parlamentului ungar, Laszlo Kover, a iniţiat ceremonia de arborare a drapelului cu ocazia sesiunii plenare a deputaţilor de etnie maghiară din Bazinul Carpatic.

Vicepremierul Zsolt Semjen a declarat că folosirea simbolurilor etnice ale oricărei comunităţi constituie un drept fundamental al omului, mulţumind tuturor oraşelor ungare care au arborat steagul secuiesc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Steag,
Parlament,
Ungaria,
vicepremierul maghiar
/actualitate/steagul-secuiesc-a-fost-arborat-pe-parlamentul-ungariei-vicepremierul-maghiar-folosirea-simbolurilor-etnice-constituie-un-drept-fundamental-10565040
10565040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.