Simina Tănăsescu, prima reacţie după scandalul provocat de întâlnirea cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu: Comunicatul Administraţiei Prezidenţiale e mai mult decât clar

Postat la 18 iunie 2018 261 afişări

Consilierul prezidenţial Simina Tănăsescu a avut o primă reacţie publică, după întreg scandalul provocat de întâlnirea cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu, declarând, pentru MEDIAFAX, că poziţia Administraţiei este una foarte clară. Documentul arăta că aceasta nu a reprezentat Preşedinţia în discuţie.

Simina Tănăsescu, prima reacţie după scandalul provocat de întâlnirea cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu: Comunicatul Administraţiei Prezidenţiale e mai mult decât clar

“Sper să nu mi-o luaţi în nume de rău, dar ce a fost declarat, s-a declarat în comunicat. Chiar nu am nimic în plus de adăugat”, a declarat Simina Tănăsecu, consilier prezidenţial, pentru MEDIAFAX.

Totodată, Simina Tănăsescu a fost reticentă să comenteze şi o posibilă intervenţia a sa, în 2015, asupra membrilor Comisiei de Revizuire a Constituţiei, aşa cum a relatat duminică preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Nu confirm nimic, nici că a fost, nici că nu a fost. Chiar nu intră în discuţia aceasta. În această discuţie (întâlnirea cu judecătorul CCR, Petre Lăzăroiu – n.r.), comunicatul Administraţiei Prezidenţiale e mai mult decât clar, în opinia mea. Ori alte speculaţii nu fac obiectul discuţiei acesteia",a mai spus Simina Tănăsescu, pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.