Secretarul general adjunct al Guvernului: ANI este o oficină de propagandă politică, voi acţiona în judecată pentru acuzaţiile aduse

Postat la 09 noiembrie 2012 43 afişări

Secretarul general adjunct al Guvernului, Sorin Dan Mihalache, a declarat agenţiei MEDIAFAX că ANI reprezintă "o oficină de propagandă politică", iar comunicatul acesteia este o "mizerie", demnitarul urmând să acţioneze în instanţă Agenţia pentru acuzele aduse.

Secretarul general adjunct al Guvernului, Sorin Dan Mihalache, a fost găsit incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, care a constatat faptul că pe lângă funcţia din cadrul Executivului a fost şi administrator la o societate, ceea ce contravine Legii privind demnităţile publice. Mihalache afirmă însă că a depus la Registrul Comerţului, în termenul de 30 de zile prevăzut de lege, cerere de renunţare la calitatea de administrator al firmei SC DIB MEDIA CONSULTANCY SRL. Mihalache a arătat totodată că perioada semnalată de ANI ca reprezentând stare de incompatibilitate nu reprezintă 30 de zile. "Domnului preşedinte ANI o să-i fac cadou un abac, pentru că dacă nu e în stare să numere cu mintea 30 de zile, să numere cu bilele", a afirmat Mihalache.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/secretarul-general-adjunct-al-guvernului-ani-este-o-oficina-de-propaganda-politica-voi-actiona-in-judecata-pentru-acuzatiile-aduse-10284857
10284857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.