Secretarul de stat Manuel Donescu trece de la Economie la Transporturi

Postat la 03 octombrie 2013 58 afişări

Manuel Donescu, în prezent secretar de stat în Ministerul Economiei, va fi numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, decizia în acest sens putând fi semnată chiar în cursul zilei de joi.

Secretarul de stat Manuel Donescu trece de la Economie la Transporturi

 În prezent, Ministerul Transporturilor are trei secretari de stat: Călin Bogdan Găurean, Nicu Buică şi Cristian Ghibu, cel care a coordonat activitatea instituţiei în perioada interimatului lui Victor Ponta la minister.

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, declara, în 26 septembrie, că în instituţia pe care o conduce există o nevoie acută de personal competent şi de oameni "care să şi muncească" şi intenţionează să organizeze concursuri pentru a face angajări pe locurile vacante.

"La nivelul ministerului intenţionez să angajez oameni competenţi, pentru că, ceea ce am găsit în minister ... au fost foarte multe locuri vacante şi o nevoie foarte mare, o nevoie acută, de personal calificat, competent, de oameni care într-adevăr să şi muncească", declara ministrul Transporturilor, pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/secretarul-de-stat-manuel-donescu-trece-de-la-economie-la-transporturi-11446491
11446491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.