Schimbări în conducerea Mega Image. Cine face parte din noul comitet executiv

Autor: Andra Stroe Postat la 15 februarie 2019 916 afişări

Mega Image a anunţat schimbările la nivelul comitetului executiv care au avut loc după ce Mircea Moga a preluat conducerea companiei. Astfel, au avut loc următoarele modificări în structura organizaţională:

Schimbări în conducerea Mega Image. Cine face parte din noul comitet executiv

Emil Ilin a preluat funcţia de vicepreşedinte comercial, poziţie ocupată anterior de către Mircea Moga, înainte de numirea în poziţia de director general Mega Image. Având o experienţă de peste 20 de ani în domeniul comercial, Ilin a condus în ultimii ani departamentul Buying Fresh şi a avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea şi implementarea strategiei comerciale a companiei, fundamentată pe crearea unei experienţe complete la cumpărături. El s-a evidenţiat, printre altele, şi prin implicarea sa activă în realizarea şi lansarea unor proiecte strategice de succes, precum Gusturi Româneşti de la gospodari, Gusturi Româneşti de la fermieri, Mega Apetit. În noul său rol, Ilin coordoneaza operaţiunile comerciale ale companiei, din zonele de business sourcing, category management, branduri proprii, e-commerce şi siguranţă alimentară.

Alina Vlădoianu Teau a preluat funcţia de vicepreşedinte legal. Cu o experienţă de peste 18 ani în domeniul juridic, ea s-a alăturat echipei Mega Image în anul 2010 şi de atunci a dovedit constant o solidă cunoaştere a aspectelor legale şi o foarte bună înţelegere a aspectelor legate de business. În noul său rol, Alina Vlădoianu Teau va  continua să aibă o contribuţie importantă la succesul şi dezvoltarea Mega Image, participând activ atât la implementarea iniţiativelor strategice ale companiei, cât şi a celor din zona proprie de responsabilitate. De asemenea, ea reprezintă Mega Image în cadrul diverselor organizaţii din care compania face parte precum FIC, Coaliţia şi Concordia, şi ocupă funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR). Este avocat din anul 2000 şi membru al Baroului Olt.

Hadewych Vermunt a preluat funcţia de vicepreşedinte financiar - poziţie ocupată anterior de Lucian Vilau, înainte de numirea acestuia drept CFO în cadrul companiei Albert din Cehia. Vermunt face parte din echipa Ahold de şapte ani, timp în care a coordonat activităţile de Raportare Financiară şi Managerială, precum şi Business Services Finance Ahold Europa, şi a deţinut roluri precum senior director Group Control Reporting şi vicepreşedinte financiar Albert Heijn. În noua sa funcţie, el conduce operaţiunile financiare ale companiei şi are o contribuţie importantă în conturarea şi implementarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru următorii ani.

Astfel, noul comitet executiv Mega Image, sub conducerea lui Mircea Moga, este format din:

Mihai Spulber, vicepreşedinte senior operaţional

Emil Ilin, vicepreşedinte comercial

Adrian Nicolaescu, vicepreşedinte marketing, comunicare şi sustenabilitate

Hadewych Vermunt, vicepreşedinte financiar

Ileana Alexandru, vicepreşedinte resurse umane

Alina Vladoianu, vicepreşedinte legal

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
schimbari,
mega image

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.