Sandra Izbaşa, aur la sărituri la Jocurile Olimpice

Postat la 05 august 2012 37 afişări

Gimnasta Sandra Izbaşa a câştigat, duminică, medalia de aur, în finală la sărituri, a opta pentru delegaţia României, la Jocurile Olimpice de la Londra. Sandra Izbaşa a intrat ultima în finala de la sărituri, având a doua notă în calificări.

Izbaşa a fost notată în finală cu 15.383 la prima săritură şi cu 15.000, la acea de-a doua, iar cu media de 15.191 a obţinut medalia de aur, care este a opta pentru România la actuala ediţie a JO.

Sandra Izbaşa, în vârstă de 22 de ani, mai are în palmares încă un titlu olimpic, câştigat în 2008, la Bejing, la sol. Celelalte finale individuale cu românce la start sunt: sol (Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa) şi bârnă (Cătălina Ponor, Diana Bulimar), ambele programate marţi.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sandra-izbasa-aur-la-sarituri-la-jocurile-olimpice-9922902
9922902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.