Raed Arafat a făcut anunţul! Cum vor petrece românii Paştele după ce anul trecut au avut unul online

Postat la 16 martie 2021 384 afişări

Raed Arafat a făcut anunţul! Cum vor petrece românii Paştele după ce anul trecut au avut unul online

Raed Arafat a declarat că măsurile vor fi adaptate pentru noaptea Paştelui. „Speranţa este să avem mai multă libertate decât anul trecut, mai aproape de normalitate”, a spus acesta.

Raed Arafat a vorbit, luni seară, la Digi 24, post citat de b1.ro, despre restricţiile de Paşte. Şeful DSU a spus că speră ca în 2021 românii să aibă sărbători pascale apropiate de cele normale, dacă situaţia pandemică va permite acest lucru.

Arafat: „Speranţa noastră este să avem mai multă libertate”

„Speranţa noastră este să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut, adică să nu se sărbătorească în sensul cum s-a sărbătorit anul trecut, ci mult mai bine şi mai aproape de normalitate. Normal că aceste lucruri pot fi discutate, nu vin acum să spun că va fi aşa sau va fi aşa, asta nu e o decizie care o ia doctorul Arafat, e o decizie care se discuta. Speranţa noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde şi de situaţia epidemiologică şi de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora şi schimbăm slujba, aşa ceva va daţi seama că sunt bazaconii (referire la fake-news-ul atribuit lui Raed Arafat)”, a declarat Raed Arafat.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
online,
raed arafat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.